Blocaj…

sursa foto: pexels.com

Salutare tuturor… Of, n-am mai scris de ceva timp. Mă rog, nu stiu cat de mult sau cat de putin vi se pare vouă o saptamana, dar dupa standardele mele este destul de mult timp.

Am fost pus in situații in care nu aveam despre ce scrie, dar acum…pur si simplu m-am blocat.

Si chiar am avut dorință de a scrie. Începeam frumușel, imi treceam ideile pe hârtie, dar ce sa vezi? Nu le mai puteam continua, termina sau așeza in ordine. Vreo doua-trei schițe au fost trimise la reciclare, dar cum in Romania se reciclează doar vreo 3% din deșeuri, mai mult ca sigur ca ideile mele au ajuns pe la vreo groapa de gunoi neautorizata (din păcate).

Subiecte sunt, dar mi-e imposibil sa le dezvolt, cel putin in situația de fata… Prefer sa nu mai postez decât sa scriu din obligație articole de 2 lei…

Si totuși, ma ia groaza cand ma gândesc ca trebuie sa intru in razboi cu aceste blocaje, iar gândurile si ideile mele vor ajunge jertfe pe campul de lupta al propriei minți.

Ar fi bine dacă ar exista un leac pentru acest fenomen misterios. O pastilă, un tratament, o injecție, orice. Un elixir! Nu ne-am mai chinui să căutăm ideile căci ele ar veni direct la noi. Ne-ar lovi, efectiv, direct în cap.

O fi vorba doar de un simplu blocaj sau ceva mai mult? Când mă gândesc că orice lucru minor poate să intervină între mine și activitățile mele, îmi vine să renunț la tot și să fug mâncând pământul. Aș putea pur și simplu să mă ascund de probleme și să abandonez totul, dar care ar mai fi farmecul dacă n-aș încerca măcar să ripostez? Cine știe, poate aș putea câștiga. Există doar un singur mod de a afla. Acela este să…

Ciudat, am pornit de undeva și am ajuns altundeva. Ciudat și totuși interesant. Și misterios…

Oricum, nu despre asta este vorba. Despre ce vorbeam? A da, blocajele. Ei bine, că apar ele din senin sau sau au o cauză bine definită , un lucru e cert. Sunt insuportabile!

Așa, și că tot am făcut un articol despre treaba asta, am o întrebare pentru voi. Au fost vreodată momente în care pur și simplu… v-ați blocat (nu doar din scris)? Dacă da, cum ați rezolvat această problemă?

Lasă un răspuns