Bloguri pe care le-am descoperit în 2017

Bloguri pe care le-am descoperit în 2017

Anul este pe sfârșite, așa că m-am gândit să scriu un articol de genul „Ce cărți am citit în 2017”, dar dacă sunteți curioși, puteți accesa rubrica recenzii cărți de pe acest blog, unde veți găsi toate recenziile pe care le-am făcut până acum. Știu, par puține, dar am foarte multe serii incomplete în bibliotecă despre care nu vreau să scriu până nu le termin.

Oricum, să lăsăm de-o parte cărțile, căci acum vreau să vă prezint câteva bloguri pe care le-am descoperit în acest an și pe care le citesc cu drag.

1. Love is a name

Am descoperit acest blog la începutul anului, când m-am apucat de scris. Aici puteți găsi mai mult citate, acest blog dorindu-și să promoveze iubirea, frumosul și adevărul. Dacă vă plac citatele, vi-l recomand cu dragă inimă.

2. Gândurile dintre pagini

Postările de pe acest blog sunt foarte diversificate: recenzii, interviuri, gânduri, versuri etc. Îmi place foarte mult modul de gândire al acestui om. În plus, acesta este genul de blog pe care mi-ar plăcea să-l dețin. Sper să pot ajunge și eu la acest nivel cu blogul meu.

3. Stoica Raul

Ceea ce mă surprinde la acest blogger de carte este vârsta sa (14-15 ani). Oricum, el scrie niște recenzii destul de bune și mă bucur să văd că există adolescenți români care să citească atât de mult.

4. Fii Open Minded

Prima dată am descoperit pagina de Facebook, apoi am descoperit și site-ul. Din câte am văzut până acum, acest blogger își dorește să promoveze pe cât de mult posibil adevărul, de aici și numele. Consider că are printre cele mai utile articole din blogosfera românească și că merită citite.

5. In a black mind

Am descoperit acest blog foarte recent, după ce m-am alăturat ca editor paginii de Facebook The Sick Side. Prin doar câteva postări citite, acest blog m-a cucerit pe loc, mai ales prin modul frumos de a scrie și de a-și transmite mesajul.
Cam acestea sunt blogurile pe care le-am descoperit în acest an și pe care le citesc cu drag, aproape zilnic. Voi ce bloguri citiți?

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *