A mai trecut un an. La mulți ani, 2018!

A mai trecut un an. La mulți ani, 2018!

Ok…

Cum a trecut 2017 atât de repede? Parcă ieri ne pregăteam să intrăm în acest an. Iar acum ne pregătim pentru 2018.

Să începem cu începutul. Nu sunt genul de persoană care să facă mare tam-tam doar pentru că s-a mai încheiat un an, dar de această dată este altfel. A fost un an destul de frumos, cu bune, cu rele.

Nu pot să spun că a fost un an perfect. Nu cred că există nimic perfect pe lume, dar nu asta este ideea. Ideea este că 2017 reprezintă un an foarte important pentru mine deoarece m-am apucat de blogging.

Prea multe nu am de spus. Dacă tot a trecut 2017, tot ce putem face este să așteptăm 2018. Nu am foarte mari așteptări de la anul care vine, este un an ca toți ceilalți. Totuși, îmi propun ca în acest an să fiu mult mai productiv ca până acum, astfel încât să pot spune că nu am pierdut timpul degeaba. Dar nu o să uit nici să mă bucur de clipele frumoase, căci timpul trece foarte repede și nu se mai întoarce. Imediat vine și 2019…

Cât despre blog, promit să vin cu subiecte cât mai interesante și să mă țin de programul pentru postări (luni, miercuri și vineri). O să fie o provocare deoarece este 2018 va fi un an destul de important pentru mine… Doamne, ajută!

În final, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care mă citiți și care mă susțineți prin aprecierile de pe rețelele de socializare!

Iar ca de sfârșit de an, tot ce pot să vă sfătuiesc este să perseverați și să faceți din fiecare an cel mai frumos de până acum.

Vă doresc un an frumos tuturor! La mulți ani!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *