Pentru cine scriu?

Pentru mine, evident. Glumesc. 🙂

Salutare și bine ați venit… din nou. Dat fiindcă în această lună se împlinește un an de când am creat vechiul blog de pe WordPress (care, din păcate, nu mai e valabil), m-am gândit să scriu un articol de acest gen.

Mi-am dat seama că niciodată nu m-am gândit la ce fel de cititori mi-ar plăcea să am. Adică nu m-am gândit la ce categorii de oameni ar fi interesați de blogul meu. E și normal, având în vedere că acesta este un blog generalist, nu de nișă.

Ce m-a determinat să-mi fac blog… probabil dorința de liberă exprimare. În realitate, sunt mult mai multe motive, fiecare mai greu de explicat. Cert este că sunt îndrăgostit de scris. Dar să n-o mai lungesc prea mult, așa că uitați pentru cine scriu.

1. Scriu pentru oameni deschiși la minte.

Vreau să îmi împărtășesc părerile despre ceea ce ne înconjoară, păreri care pot fi citite de oricine. Rubrica opinii este locul în care îmi fac auzită vocea și sper ca mesajele mele să ajungă la cât mai mulți oameni. Aici se poate încadra și rubrica sfaturi utile.

2. Scriu pentru „îngândurați”.

Chiar și prin rubrica gânduri vreau să exprim câte un mesaj, chiar dacă nu așa de clar. Nu știu câți dintre voi vă identificați în acele postări. Sunt doar gândurile mele și atât.

3. Scriu pentru iubitorii de lectură.

Nu mă gândeam că mă voi apuca de scris recenzii, dar uite unde m-a adus viitorul. De asemenea, citesc la rândul meu bloguri de carte, despre care pot spune că sunt interesat. Îmi place să citesc și părerile altora cu privire la alte cărți.

4. Scriu pentru iubitorii de poezie.

Mai nou, scriu și versuri. Nu știu cât de bune sau cât de rele sunt acestea, dar le scriu din suflet. Nu m-aș fi gândit niciodată vă va ajunge să-mi placă așa de mult să compun poezii și sunt din ce în ce mai mulțumit de munca mea.

5. Scriu pentru… cititori.

Și uite că ne întoarcem e unde am pornit. Cum am spus, nu prea acord mare atenție la categoriile de oameni care mă urmăresc. Nu scriu în special doar pentru femei sau bărbați, tineri sau vârstnici, sportivi sau artiști, români sau străini. Scriu pentru cititori, pentru oricine îmi citește cu drag articolele și se regăsește în ele.

Acestea fiind spuse, vă aștept și data viitoare. Dacă ești interesat de acest blog, te poți abona și mă poți susține prin distribuirea articolelor. Dacă vrei să-mi urmărești activitatea și pe rețelele de socializare: pagina de Facebook, Instagram și Google+.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Lasă un răspuns