Jurnal de Spring SuperBlog 2018

Salutare tuturor!

Poate că unii dintre voi știți, alții nu. În această primăvară a avut loc competiția Spring SuperBlog 2018. Câteva articole dedicate concursului apar și pe pagina mea de Facebook. Am evitat distribuirea lor pe canalele de social media deoarece nu mi se părea ok să vă încarc feed-ul cu ceva ce probabil nu v-ar fi interesat.

Prima dată când am avut contact cu SuperBlog-ul a fost în ediția de toamna trecută. Descoperisem din întâmplare competiția și m-am înscris cu cel mai mare entuziasm posibil, fără să știu totuși cu ce se mănâncă acest concurs.
Luam la fiecare probă punctaje destul de mici (în jur de 80) și nu părea că voi părăsi vreodată locul 70. M-am demoralizat repede, așa că după doar 10 articole scrise, am renunțat. Mă simțeam puțin revoltat, credeam că este nedrept, dar totuși, eram la prima participare, iar concursul nu avea nicio vină pentru faptul că eu eram antitalent.
Având în vedere că anul acesta am Evaluarea Națională și că am foarte puțin timp liber, eram hotărât să NU particip la ediția de primăvară. Totuși, când când am văzut că prima probă avea să fie pe 1 martie, nu aveam cum să stau pe tușă. O scânteie s-a aprins în mine și a fost suficient pentru a mă înscrie în concurs.

Cea de-a doua participare s-a dovedit mai frumoasă și productivă. Chiar dacă nu am câștigat nicio probă, mă declar mândru pentru punctajele destul de mărișoare, poziția pe care o ocup în clasament și, mai ales, pentru faptul că sunt finalist.

Totuși, s-ar fi putut mai bine. Defectul meu este că mă apucam de scris cu doar 2-3 ore înainte de termenul limită și ajungeam să înscriu articole chiar și cu 1 minut înainte de deadline.

Acum, în final de Spring SuperBlog 2018, mă declar mulțumit de participarea mea și de faptul că am reușit să finalizez toate probele, lucru de care nu sunt foarte sigur că se va mai întâmpla în edițiile viitoare. Sper totuși să mai pot participa.

Oricum, vă voi oferi mai multe detalii atunci când voi primi note pentru toate articolele, iar clasamentul o să se definitiveze. Până atunci, voi avea răbdare.

Lasă un răspuns