Am trecut de pe Blogger pe WordPress. De ce?

Am trecut de pe Blogger pe WordPress. De ce?
pexels-photo-261662
Sursă foto: pexels.com

Bine v-am găsit!

Nu știu dacă las să se vadă în postări, dar eu sunt o persoană nehotărâtă din fire. Niciodată nu știu ce vreau și mă răzgândesc foarte rapid. Dar totuși, lucrul pe care l-am făcut acum le întrece pe toate. Cred…

Lucrurile stau în felul următor. Am luat decizia, ca după un an petrecut pe Blogger, să mă întorc înapoi pe WordPress. De ce? Păi…

Am observat că WordPress-ul are niște avantaje pe care Blogger nu le are și consider că este o platformă mai potrivită pentru blogging. Nu intru în detalii tehnice și alte chestii din astea. A fost o alegere personală și punct.

Acum  să lămurim niște chestii. Vechiul blog încă este activ și n-am de gând să-l șterg, dar nici nu voi mai publica pe el. Dacă doriți să (re)citiți unul din vechile articole, poate fi găsit și aici, pe noul blog.

De asemenea, atunci când am făcut alegerea de a migra pe WordPress, am ținut cont și de abonații mei și de faptul că erau doar 4. Dacă vreți, vă puteți (re)abona pe acest blog, procesul fiind unul mult mai simplu decât pe Blogger, zic eu.

Apoi mai am o mică problemă. Pe vechiul blog, trecusem deja pe domeniu. Mi-aș dori să folosesc același domeniu și pe acesta, dar voi putea face asta abia din iulie, deci până atunci rămânem pe subdomeniu.

Nu-mi mai rămâne decât să învăț setările WordPress, astfel încât să pot dezvolta acest blog la maximum.

Acestea fiind spuse, ne vedem data viitoare!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *