Motive pentru care îmi place toamna

Motive pentru care îmi place toamna

40647342_239775210074706_4898853175424974848_n

Sunt convins că ai experimentat măcar o singură dată acel sentiment ce vine la fiecare început de toamnă. Știi tu, acea nostalgie cauzată de sfârșitul verii.

În ciuda faptului că natura începe să moară, de fiecare dată când acest anotimp își face apariția, mă simt din ce în ce mai plin de viață.

Poate că este de la vremea tot mai rece și ploioasă, binevenită după cele trei lui de caniculă din timpul verii. O nouă atmosferă relaxantă ce-ți inspiră sentimentul unui nou început, unei noi etape, în care starea de spirit ți se schimbă în același timp cu natura.

Sau poate că este de la schimbarea de peisaj, tranziția de la verdele crud al verii la nuanțele de roșu, maro și portocaliu. Un adevărat spectacol de culori!

Sau poate motivul pentru care mă simt așa este schimbarea de rutină ce vine odată cu acest anotimp. Spre exemplu, începerea școlilor, cum este în cazul meu. Chestia e că îmi plac schimbările de orice fel și le aștept mereu în viața mea.

Nu pot să nu observ tristețea lăsată de plecarea verii. Și eu sunt puțin nostalgic, mai ales când mă gândesc la toate amintirile făcute în aceste luni. Oricum ar fi, chiar dacă timpul trece, amintirile rămân în suflet, neatinse de nimeni și nimic. Iar amintiri frumoase ne putem face în orice perioadă a anului, nu doar vara. Așadar, profitați de timpul pe care îl aveți și faceți ceea ce vă place, indiferent de anotimpul în care ne aflăm!

Toamna a venit deja. E timpul pentru un nou început, ce include un nou decor, o nouă rutină și, în curând, noi amintiri!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *