Obiectivele mele pentru anul 2019

Hey!

Ați stabilit deja care vor fi obiectivele voastre pentru acest an? Am și eu vreo câteva și le voi împărtăși cu voi, în acest articol. Păi… să începem.

Anul ăsta nu vreau să mai pierd timpul

unhealthyinfinitechanticleer-small

Pentru că trec des prin momente în care, oricât de încărcat aș avea programul, eu prefer să stau și să admir… pereții. (Statul degeaba e „minunat”!) Iar în 2018 am fost praf în ceea ce privește organizarea timpului. Ei bine, nu și anul ăsta. Mi-am propus să devin din ce în ce mai productiv și voi profita de fiecare minut.

Vreau să postez mai des

pexels-photo-261662

Am destul de multe idei pe care vreau să le împărtășesc cu voi, astfel mi-am propus să creez cât mai des noi postări, măcar de două ori pe săptămână. Poate îmi voi face și un program, dar nu promit nimic.

Vreau să îmi tipăresc cartea

44294086_2147430722197849_2942820211495010304_n
Copertă realizată de Roxana Calman

Mai exact, este vorba despre o carte fantasy. Povestea mi-a venit în minte prin octombrie 2017, când scriam pentru un concurs. Chiar dacă nu am avut succes, mi-a plăcut ideea, iar în august 2018 am început să o rescriu și să o dezvolt, iar după ce am terminat-o, am început corectura și, eventual, am retușat-o. În acest moment, am un manuscris complet și tot ce îmi mai trebuie este editura. (De curiozitate, există edituri care mă citesc?). Până atunci, cartea poate fi citită pe wattpad, apăsând aici.

Vreau să citesc mai mult

Măcar mai mult decât am făcut-o în 2018.

Vreau să încep să mă deschid mai mult în fața oamenilor

giphy

Deja am început să fac asta încă din 2018, doar că la un nivel foarte mic. Până acum, indiferent de ce stare aveam, preferam să țin pentru mine. Iar chestia asta poate deveni foarte nocivă la un moment dat. Orice om are nevoie să se exteriorizeze.

Vreau să gândesc din ce în ce mai pozitiv

pexels-photo

Vreau să încep să elimin emoțiile și gândurile negative din viața mea. Nu își au niciun rost, nu rezolvă nimic și, mai presus de toate, îmi fac singur rău.

Vreau să profit de fiecare moment

giphy (1)

Pe scurt, vreau să profit de fiecare moment ce va veni, să trăiesc clipa prezentă, să îmi fac din ce în ce mai multe amintiri frumoase și să fac, din fiecare an ce va veni, cel mai frumos an de până acum.

Și cam acestea ar fi câteva dintre obiectivele pe care le am pentru acest an. Sper că, până în decembrie, voi reuși să le îndeplinesc pe toate și să uit în urmă cu satisfacție.

Voi ce obiective v-ați fixat pentru acest an? Oricare ar fi acestea, vă urez un An Nou plin de împliniri și vă doresc succes pe toate planurile!

 

4 gânduri despre „Obiectivele mele pentru anul 2019

Lasă un răspuns