După doi ani de blogging

După doi ani de blogging

Salutare și bine v-am regăsit!

Sincer să fiu, nu credeam că voi ajunge până aici, dar iată că s-au împlinit doi ani de când am inaugurat Gânduri și Opinii.

Mă rog, aniversarea a fost pe 27 aprilie, doar că am fost prins cu foarte multe lucruri și nu am mai avut nici timpul și nici cheful necesar pentru a scrie acest articol.

Îmi vine să râd puțin când mă gândesc la ce nivel eram când am început totul. Eram la fel ca oricare novice, neavând habar despre forte multe lucruri. Dar tot ce știam era că am un cuvânt de spus cu privire la lucrurile care se întâmplă în jurul nostru și că vreau să mă afirm cumva. Iar la acea vreme, blogul mi se părea cel mai accesibil mod de a face acest lucru.

Cu timpul, am început să mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult de scris și de tot ce presupune acest domeniu, așa că am început să scriu recenzii cărților pe care le citeam și să compun versuri. M-am apropiat din ce în ce mai mult de literatură, ba chiar am început să lucrez la câteva cărți, una dintre ele apropiindu-se de finalul mult așteptat.

Tot prin blogging am reușit să mă cunosc mai bine și să mă dezvolt atât pe partea de exprimare, cât și pe partea de gândire.

Aici este locul unde mă exprim, îmi expun punctele de vedere, îmi vărs toate frustrările (aproape toate) și, mai ales, creez.

Mă bucur din tot sufletul că am luat decizia de a începe acest proiect și vă mulțumesc vouă, celor care mă citiți periodic și mă susțineți!

Sper din tot sufletul ca de acum în colo să ne auzim cu bine și cine știe, poate postez și eu mai des… The day is only 24 hours!!! 🙂

Toate cele bune!

 

 

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *