Motivul pentru care am fost mai inactiv în ultima perioadă (#lipsădemotivație)

Salutare și bine v-am regăsit!

Poate că unii dintre voi ați observat că nu am prea fost activ în ultimele luni. În ultimul timp, am publicat mai mult recenzii și, ocazional, poezii.

Chiar mi-e dor de perioada în care abia mă apucasem de blogging și postam câte un articol în fiecare seară. Pe atunci vorbeam despre tot ce îmi ieșea în cale, iar articolele veneau de la sine, după doar o oră de scris.

Totuși, au trecut doi ani de atunci. Acum, îmi ia câteva zile să creez o nouă postare și niciodată nu sunt sigur dacă am citit-o de suficiente ori pentru a sesiza toate posibilele greșeli. Poate că e o consecință a faptului că acum sunt mai atent la ceea ce scriu, ceea ce e un lucru bun. Însă urăsc să amân prea mult publicarea unui articol.

Revenind la subiect, motivul lipsei mele de chef din ultimele luni este, cel mai probabil, monotonia care s-a instalat. Devenise plictisitor, iar la un moment dat, chiar m-am gândit să renunț la blog. Dar decât să iau o decizie pe care să o regret mai târziu (adică să dau cu piciorul în doi ani de muncă), am preferat să fiu puțin mai inactiv decât de obicei. Astfel că am început proiecte noi, printre care se numără și continuarea pentru „Cartea de vrăji”.

Iar acum mă simt pregătit să redevin cu adevărat activ pe Gânduri și Opinii. Iar cum pofta vine mâncând, am scris această  postare cu scopul de a-mi reintra în rutină. Iar de acum în colo, voi încerca să postez în fiecare zi, atât pe blog, cât și pe Instagram.

Blocaje au fost și vor mai fi. Important este cum să le gestionăm. Iar acum, mi-ar plăcea să citesc și experiențele voastre cu privire la momentele în care erați lipsiți de motivație chiar și când era vorba de activitățile voastre preferate. Le puteți lăsa la comentarii.

Toate cele bune!

 

Lasă un răspuns