Și uite că s-a mai dus o vară…

Și uite că s-a mai dus o vară…

Și uite că s-a mai dus o vară…

Cred că asta este prima toamnă în care mă simt cu adevărat nostalgic. Asta pentru că mi-aș fi dorit ca august să nu se termine atât de repede. Sau mai bine spus, aș fi vrut să nu se mai termine deloc.

Vara asta a fost genială din foarte multe puncte de vedere. Nu cred că are rost să enumăr tot ce s-a întâmplat. Pe scurt, am profitat de fiecare moment, m-am distrat alături de prieteni, am cunoscut persoane minunate și am experimentat lucruri noi. Poate că, în unele cazuri, nu s-a întâmplat chiar așa cum mi-aș fi dorit eu, dar asta nu-mi schimbă părerea.

În ciuda faptului că am profitat la maximum de fiecare zi, nu înțeleg cum timpul a putut trece atât de repede, de parcă trei luni s-ar fi  scurs într-o singură săptămână…

Am văzut destul de mulți oameni cărora sfârșitul acestei veri le-a provocat o oarecare tristețe. Și îi înțeleg perfect. Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai potrivit anotimp în care poți trăi cele mai frumoase experiențe. Dar odată cu prima zi de septembrie, nu rămânem decât cu amintirile și cu senzația unei veri mult prea scurte…

Tot ce pot să fac acum este să aștept cu nerăbdare vara viitoare, însă având grijă să mă bucur de fiecare clipă, indiferent de anotimpul în care ne aflăm.

 

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *