Particip la SuperBlog 2019 (după două ediții în care am stat pe bară)

Particip la SuperBlog 2019 (după două ediții în care am stat pe bară)

Salutare tuturor!

Se pare că această toamnă ne aduce noi provocări, căci la 1 octombrie va începe SuperBlog 2019, cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească.

Prima dată în care am avut tangență cu acest concurs a fost în toamna lui 2017, însă nu am reușit să finalizez toate probele. Apoi am participat și la Spring SuperBlog 2018, ediție în care am reușit să ies pe locul 38 din 118, lucru care m-a bucurat foarte mult, având în vedere că a fost pentru prima oară când am ajuns la final.

Pe vremea aceea, vârsta minimă de participare era 14. Apoi a crescut la 16, fapt din cauza căruia am ratat SuperBlog 2018 și Spring SuperBlog 2019 (am împlinit vârsta necesară abia în mai).

Acum sunt pregătit să mă întorc și să-mi iau revanșa pentru ultimele două ediții pierdute. Sper din tot sufletul să mă pot descurca, să am răbdarea de care am nevoie pentru a finaliza toate probele și creativitatea necesară pentru a da naștere unor articole cât mai bune.

Acestea fiind spuse, abia aștept prima probă și le urez mult succes tuturor participanților!

PS: Dacă ești blogger și este pentru prima oară când auzi de SuperBlog, poți afla mai multe detalii despre competiție pe site-ul lor. Sincer, eu cred că este o experiență care merită încercată, căci te dezvoltă foarte mult pe plan blogosferic și nu numai.

Toate cele bune!

FB_IMG_1569157818363

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *