Prima postare din 2020. La mulți ani!

Salutare tuturor!

Încep prin a vă ura un An Nou plin de sănătate, bucurii și realizări! Sper din tot sufletul ca 2020 să vă aducă ocazia de a evolua, spre a deveni cea mai bună versiune a voastră!

Privind în retrospectivă, pot spune că, pentru mine, 2019 a fost un an… zăpăcit. Am avut parte atât de lucruri bune, cât și de lucruri rele. Însă cel mai mulțumitor lucru este faptul că a fost anul în care am fost cel mai activ și în care nu am avut timp să stau degeaba. Încerc pe cât posibil să rețin lucrurile plăcute din această perioadă și să le ignor pe cele rele.

Din punct de vedere spiritual, pot spune că am evoluat și am involuat în același timp. It’s complicated. Presimt că va urma un articol despre asta.

Mai țineți minte când, în urmă cu un an, am alcătuit această listă cu obiectivele mele pentru 2019? Ei bine, de această dată, prefer să-mi țin ascunse planurile pentru 2020. Am observat că reușesc să îmi îndeplinesc mai ușor un obiectiv atunci când îl țin doar pentru mine.

Dar hai să vă dezvălui câteva dintre planurile pe care le am cu blogul. Îmi doresc să postez mai des (mereu am spus asta, iar acum chiar vreau să mă țin de cuvânt). Și am de gând să abordez și subiecte ceva mai profunde. Poate chiar spirituale.

Dar cel mai mare plan pe care îl am în acest moment cu blogul este de a deschide o nouă rubrică intitulată „Cititorii scriu”. După cum vă puteți da seama, aceasta va fi compusă doar din articolele primite de la voi. Așadar, în cazul în care ați scris ceva ce vă doriți a fi împărtășit și aveți nevoie de un spațiu de publicare, vă puteți trimite postările la neatacostin@gmail.com sau pe orice canal de social media dintre cele prezente în secțiunea Despre.

Toate cele bune și un An Nou fericit!

Lasă un răspuns