Fake-uri cu două fețe

Încep prin a menționa faptul că am încercat să fiu întotdeauna true și sincer cu cei din jurul meu. Mă placi pentru ceea ce sunt? Super, deci putem fi prieteni. Nu-mi suporți personalitatea? Fă pași! Decât să mă prefac ca fiind ceea ce nu sunt doar ca să-ți fiu ție pe plac, mai bine sunt eu însumi și păstrez distanța față de oamenii cu care nu rezonez. Ceea ce vreau eu să subliniez este faptul că nu sunt un fake. Sau cel puțin, încerc să nu fiu.

Acestea fiind spuse, aș vrea să dedic câteva fraze fake-urilor care schimbă câte o mască pe zi (dacă ajungi să citești asta, simte-te!). Știți voi, oamenii ăia care bârfesc anumite persoane în absența lor, dar pe care le pupă în cur atunci când sunt prezente. Oamenii ăia care îți spun că te înțeleg și că îți sunt alături, iar în secunda doi uită de tine. Oamenii ăia care își schimbă prietenii ca pe șosete. Oamenii ăia ipocriți care te judecă pentru aceeași greșeală pe care o fac și ei. Oamenii ăia… ce să mai, lista poate continua mult și bine.

Oamenii ăștia se află peste tot și sunt alunecoși precum șerpii (ksksks). Au același sânge rece, se încolăcesc în jurul tău și te otrăvesc fără să simtă nici cea mai mică remușcare. Oameni cu două fețe… Ar fi fost bine să fie numai două. Dar suntem totuși în 2020, nu mai e la modă să ai doar două fețe, ci o multitudine de măști. Câte o personalitate diferită pentru fiecare persoană. Niște fake-uri…

Aproape că nici nu mai deosebesc falsul de adevărat în cazul acestor oameni. Sau poate că falsitatea este adevărata lor natură.

Ce să-ți mai zic… îți doresc o viață bună și sper ca măcar tu să fi avut de câștigat de pe urma comportamentului tău… 

Dar știi… eu încă mai am lama înfiptă între coaste. Și doare. Cum ar trebui să o scot?

00d975fcabbe3316663518c382398488

Un gând despre „Fake-uri cu două fețe

Lasă un răspuns