Articoleseo.ro – soluția pentru cei care vor să-și monetizeze blogul

Articoleseo.ro – soluția pentru cei care vor să-și monetizeze blogul

Salutare tuturor și bine v-am regăsit!

Scrisul este o activitate pe care bloggerii o întreprind din pură plăcere. Însă chiar dacă scopul principal nu îl reprezintă banii, adevărul este că e destul de plăcut să ajungi să-ți monetizezi pasiunea, ținând cont de toate investițiile făcute pentru a dezvolta un blog.

Metode de monetizare a blogului sunt multe, dar de această dată, vreau să vă prezint una destul de accesibilă pentru bloggerii români.

Articole SEO este o nouă platformă în care îți poți înscrie site-ul, iar clienții îți pot trimite cereri de scriere și publicare de advertoriale sau doar pentru publicare.

Sincer, am fost impresionat de accesibilitatea, dar și de profesionalismul oferit de Articole SEO. Iar faptul că astfel de platforme apar în sfârșit și în România nu poate decât să mă bucure.

Recent, mi-am înscris și eu blogul în acest program. Dacă sunteți bloggeri și doriți să participați, tot ce trebuie să faceți este să-i contactați pe cei de la Articole SEO și să stabiliți detaliile (prețuri, număr de link-uri etc.)

Iar dacă doriți să vă promovați afacerea prin intermediul blogului meu, mă găsiți aici.

Acestea fiind spuse, toate cele bune, mult spor și multă sănătate!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *