După trei ani de „Gânduri și Opinii”

Salutare tuturor și bine ați revenit!

În cele din urmă, a venit și ziua cea mare. Mai exact, împlinirea a exact trei ani de la înființarea acestui minunat blog și de la postarea primului articol.

Sincer să fiu, nu credeam că voi reuși să ajung până aici. De obicei, mă plictisesc foarte repede de o activitate. Blogul acesta este cam cel mai longeviv lucru pe care am reușit să-l fac până acum. Iar asta nu îmi dovedește altceva decât faptul că îmi doresc să continui și să mă dezvolt mai departe în acest domeniu.

Inițial, când am început acest proiect, aveam dorința arzătoare de a-mi da cu părerea despre toate lucrurile care se petreceau în jurul meu. Apoi, încetul cu încetul, am început să o dau în artă. Mi-am așternut aici cele mai adânci gânduri și m-am apucat de poezie. Iar, din când în când, mai scriu și câte o recenzie pentru cărțile pe care le-am citit în ultimul timp și care mi-au plăcut.

Adevărul este că am transformat locul ăsta într-o adevărată shaorma cu de toate. Poate că, dacă m-aș fi axat pe o singură nișă din cele prezente pe blog, aș fi putut câștiga notorietate într-un timp mai scurt și aș fi avut mai mulți cititori. Dar nu regret drumul pe care am apucat. Oricum, nu aș fi reușit în veci să scriu pe o singură temă.

Și știu, poate că numele blogului este comun și puțin cam lame (la urma urmei, cuvântul „gânduri” apare în majoritatea titlurilor de site-uri), dar îmi place așa cum este și nu am de gând să îl schimb prea curând. Este precum primul tatuaj. Poate că n-o fi ieșit el chiar perfect, dar îți va rămâne întreaga viață în piele și, mai ales, în suflet.

Însă de un lucru sunt absolut convins. Descrierea blogului este una potrivită. Într-adevăr, un întreg amalgam de povești!

Altceva nu mai am să vă transmit. Voiam doar să marchez cumva această zi specială.

Am o singură întrebare. Care este pasiunea voastră și de cât timp o faceți? Puteți împărtăși răspunsurile în secțiunea de comentarii.

Toate cele bune și multă sănătate!

Lasă un răspuns