Fă cât rău dorești

Fă cât rău dorești

Haide! Simte-te liber! Fă cât rău dorești! Dar e degeaba…

De ce spun asta? Pentru că oamenii inteligenți găsesc întotdeauna o portiță de scăpare. Tu crezi că, punându-i bețe în roate, o să-l distrugi, însă acțiunile tale au fix efectul opus.

Toate întâmplările negative din viața unui om nu fac altceva decât să-l întărească și să-i ofere putere pentru lucruri și mai rele. Loviturile nu fac altceva decât să-l călească. Doar știți cum se spune: „Ce nu te omoară te face mai puternic”.

Poți abandona un om în ocean, dar nu-l poți împiedica să înoate. Poți priva pe cineva de oxigen pentru minute în șir, dar nu-l poți opri să-și țină respirația.

Dacă ai în viața ta oameni care îți fac rău în mod voit, poți ține cont de ceea ce am scris aici și poți încerca să privești totul ca pe o provocare, un mod de a deveni mai puternic. Ține-te tare și încearcă să îndepărtezi pe cât posibil persoanele toxice. Într-un final, tot tu vei ieși cel câștigat și fără nicio urmă de „murdărie”.

Iar dacă chiar tu însuți ești cel care face rău altora, nu ai decât să te hrănești cu propria frustrare. Și totuși, dacă acțiunile tale dau roade și reușești să ruinezi un om care nu ți-a greșit cu nimic, felicitări… ești un jeg!

Oricum toți oameni care fac rău sunt de căcat. Cam asta e concluzia.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *