Am lipsit…

Am lipsit aproape o lună. Niciodată nu-mi stă în fire să iau pauze atât de lungi. Doar că acum am simțit mai mult ca niciodată nevoia de a mă deconecta pentru o perioadă mai mare de timp.

Și chiar dacă aș fi vrut să-mi reiau activitatea, nu aș fi putut. Nu după lovitura pe care Facebook mi-a dat-o (dar mai multe detalii puteți afla aici). Pur și simplu, m-am simțit ca și cum rețeaua asta de socializare s-ar fi pișat cu jet pe munca mea din ultimii trei ani (și chiar a făcut-o!), astfel că mi-a fost scârbă să mai ating tastele cu scopul scrierii pe blog.

În fine, Facebook nu are decât să mă țină la distanță. Oricum, eu am comunitatea mea pe blog (mică, dar de bază) ce depășește vizualizările venite de pe FB și Insta. Iar pentru asta țin să vă mulțumesc!

Și îmi pare rău pentru absența îndelungată, promit să aduc scutire! 🙂

4 gânduri despre „Am lipsit…

  1. Am patit si eu problema aceasta cu blogul meu anul trecut. Am mers pe facebook debugger, am introdus link-ul blogului si mi-a dat acces la un mesaj catre ei, unde am explicat foarte clar ca este o eroare, ca nu am incalcat standardele comunitatii si nu am postari ofensatoare etc. In cateva zile mi-au dat restore la postari. Au patit-o foarte multi bloggeri anul trecut, majoritatea au reusit sa remedieze. Te sfatuiesc sa incerci.

Lasă un răspuns