Demonii minții stau departe de oamenii fericiți

Se spune că, la începuturi, oamenii se deghizau de Halloween pentru a ține departe spiritele rele, căci în acea noapte, granița dintre lumea muritorilor și lumea de dincolo dispărea.

Însă cu gândurile rele cum stă treaba? Oare nu cumva apar fix atunci când zidurile noastre mentale sunt la pământ? Adică atunci când al nostru self-esteem este sub zero, permițând astfel oricărui lucru nesemnificativ să ne afecteze, să ne inducă stări de rău și, mai apoi, să ne distrugă.

Dar ce se întâmplă atunci când când viețile noastre sunt pline, iar totul ne merge bine? Ei bine, atunci când din punct de vedere mental și spiritual suntem ok, acest lucru se va vedea întotdeauna și în exterior. Iar atunci când tu emani fericire prin fiecare por al pielii, este aproape imposibil ca gândurile rele să-ți mai poată penetra sufletul.

Pur și simplu, demonii minții stau la distanță de oamenii fericiți, fiind respinși și îndepărtați. Și culmea e că fericirea asta nu este o mască (precum cele de Halloween, menite să îndepărteze fantomele), ci este ceva real, ceva ce nu poate fi fabricat artificial.

Așadar, îmbrăcați-vă în permanență sufletul cu lucruri pozitive, iar totul va fi bine. La urma urmei, totul pleacă din interior.

Lasă un răspuns