Cel mai frumos an din viața mea

Cel mai frumos an din viața mea

8 aprilie 2020 a reprezentat ziua în care am pornit în cea mai frumoasă călătorie de până acum. Ziua în care am fost contactat de Editura UP pentru colaborare și, totodată, ziua în care Seria „Despre magie și alte secrete” a început să prindă viață.

Acum un an am început, practic, să-mi trăiesc visul de a publica. În plus, în toată această perioadă am cunoscut oameni deosebiți și am avut ocazia de a participa la evenimente inedite, cum ar fi mini-târgul de carte din iunie sau live-ul de la iBooksquare de acum două săptămâni.

Dar cel mai împlinitor lucru din tot acest proces este feedback-ul primit de la cititori. Este de-a dreptul fantastic să vezi că oamenii apreciază ceea ce scrii, că rezonează cu poveștile tale și că, în unele cazuri, chiar se regăsesc în situațiile din acestea sau se identifică cu anumite personaje, de care ajung să se și atașeze.

Sunt fericit! Pur și simplu sunt recunoscător pentru toate lucrurile bune care mi se întâmplă. Și, uitându-mă în spate, pot admite cu certitudine că ultimul an a fost cel mai frumos din viața mea.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *