Ai nevoie de timp ca să poți înflori

Ai nevoie de timp ca să poți înflori

Observ că trăim într-o lume în care începem să urâm din ce în ce mai mult să așteptăm. Într-un fel, e de înțeles. Atunci când începem să ne dorim un lucru, nu ne mai gândim la nimic altceva. Pur și simplu vrem totul rapid și de-a gata. Păi și care ar mai fi farmecul atunci?

Dacă acum mult timp mi-ar fi spus cineva că voi avea nevoie de ani de zile pentru a ajunge unde sunt acum cu blogul și seria, nu știu cu cât entuziasm aș mai fi început toate aceste proiecte (de amintit faptul că întotdeauna am fost genul de persoană nerăbdătoare). Poate că, într-un fel, a fost bine că rezultatele nu au venit imediat, pentru că zi de zi am rămas motivat și am tras cât de tare am putut. Și nu regret absolut deloc.

Iar una dintre cele mai prețioase lecții cu care am rămas este faptul că lucrurile frumoase și durabile se construiesc în timp. Nimic bun nu vine peste noapte. Trebuie să lucrezi în fiecare zi la dorințele tale și, cel mai important, să nu-ți pierzi motivația în tot acest proces. Dar acest lucru nu are cum să se întâmple atât timp cât iubești din toată inima ceea ce faci.

Iar dacă ești nevoit să aștepți ceva mai mult sau ai impresia că nu vei mai ajunge niciodată acolo unde îți dorești, NU este cazul să renunți. Nici florile nu înfloresc toate deodată și în nici într-un caz peste noapte. Bucură-te de tot acest proces, pentru că vei ajunge într-un punct în cate îți vei aminti cu nostalgie (dar și satisfacție) zilele în care făceai primii pași într-un domeniu total nou pentru tine.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *