Bagajul cu care părăsesc 2021

Bagajul cu care părăsesc 2021

Cred că unul dintre cele mai utile lucruri pe care le-am învățat în 2021 este să profit de fiecare lucru care mi se întâmplă, fie el bun sau rău.

Anul acesta, am avut parte de cele mai tari reușite, dar și de unele eșecuri, îndoieli sau lucruri care pur și simplu n-au mers. Am avut chiar și anumite revelații destul de nașpa, care mi-au imobilizat moralul și entuziasmul pentru o bună bucată de vreme. Dar, cumva, am realizat încă o dată că nimic nu este întâmplător și că totul face parte din procesul de maturizare mentală și spirituală. Iar de la un anumit punct, cred că vine rândul fiecăruia să aleagă între a continua să se complacă în situațiile defavorabile saaaau… a-și face update-ul și a merge mai departe, căutând noi provocări și evoluând constant.

Așa că aleg să intru în 2022 cu toate lecțiile învățate, cu foarte multă motivație și cu puțin mai mult curaj. De asemenea, sunt și voi rămâne recunoscător pentru fiecare reușită și fiecare țintă pe care am reușit s-o ating în decursul acestui an. Încă nu am devenit cea mai bună versiune a mea, poate că nici măcar nu-s pe-aproape, dar simt că evoluez din ce în ce mai mult și vreau ca lucrurile să continue tot așa.

La mulți ani și An Nou fericit tuturor!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *