Succes în noul an școlar!

Succes în noul an școlar!

Good morning, dragilor!

Noul an școlar se anunță plin de schimbări, despre care nu pot să spun că știu prea multe și nici nu m-am străduit să aflu. E plin social media de dezbateri pe această temă. Probabil că, în alte condiții, aș fi scris și eu un articol destul de luuuung (așa cum obișnuiam să fac în trecut) despre haosul din sistemul educațional, cu care suntem toți obișnuiți de atâția ani. Doar că acum pot să zic cu mâna pe inimă că nu-mi mai pasă.

E prima oară în 12 ani când, pentru mine, prima zi de școală va fi doar o zi ca oricare alta. Mi-am încheiat socotelile cu liceul (lol, cum sună) acum câteva luni. Mai exact, atunci când am trecut cu brio de examenul de Bacalaureat, care mi-a mâncat un număr impresionant de nopți (exagerez, știu).

Nu pot să zic că-mi pare rău. În niciun caz nu am avut parte de experiența de liceu la care m-aș fi așteptat și pe care mi-o doream. Pot să zic că a fost okaish. Atât. Iar acum, că s-a terminat în sfârșit, mă simt împăcat. Și mulțumit de tot ceea ce am realizat.

Dar lăsând acest lucru deoparte, vreau să le urez mult succes tuturor care au sau au avut azi prima zi de școală! Aștept să-mi spuneți impresiile voastre cu privire la schimbările produse, pe măsură ce trece anul.

În ceea ce mă privește, o să încerc să savurez pe cât posibil ultima lună de vacanță pe care o mai am, până la începerea facultății.

Toate cele bune!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *