Home & Lifestyle: legătura dintre ambientul locuinței și productivitate

Hello everyone! Probabil că, după ce ați citit titlul articolului, vă întrebați acum ce legătură are subiectul Home & Lifestyle cu productivitatea sau cu flow-ul meu de la job. Ori cu procesul de scriere a unei scărți (pentru că, printre altele, mai sunt și scriitor). Rămâneți în continuare cu mine și veți afla.

preluată de pe answear.ro

Ne desfășurăm activitățile oriunde apucăm sau acasă, într-un mediu ambiental?

Deseori, am întâlnit autori care susțineau faptul că pot scrie oricunde de pe telefon. Romane întregi de-ale lor s-au născut în acest mod. Superb, eu abia pot să tastez un mesaj când sunt pe drum. De asemenea, am avut colegi în liceu care învățau pentru teste prin autobuze. Sau își făceau temele pe genunchi, în metrou. În schimb, eu nu m-aș putea adapta în niciuna dintre aceste două situații. Fie că fac teme, învăț, scriu sau fac tasck-uri pentru job, mi-e imposibil să mă concentrez pe deplin până nu ajung acasă, în colțișorul meu în care toate sunt puse în ordine, iar liniștea și pacea domnesc! Cine a citit articolul acesta știe despre ce vorbesc.

Apoi a venit perioada pandemiei, în care toți am fost forțați de către împrejurări să stăm mai mult pe acasă și să ne desfășurăm majoritatea activităților de la domiciliu. Aceasta a fost perioada în care din ce în ce mai mulți oameni au început să pună un preț mai mare pe mediul în care trăiesc și pe felul în care arată acesta.

Toate bune și frumoase, pandemia a trecut, cu toții ne-am reluat activitățile, însă eu mă regăsesc, în mare parte, în aceeași situație. Fac blogging, scriu cărți și am un job full-remote. Iar toate aceste activități le desfășor acasă. Cu cât ambientul locuinței mele este unul mai plăcut, cu atât reușesc să-mi cresc productivitatea, entuziasmul și cheful de lucru. Fiecare element din casă, fie vorba chiar și despre niște simple pleduri de pe answear.ro (pe care le ador la maximum), îmi oferă o stare aparte și mă ajută să-mi măresc flow-ul!

preluată de pe answear.ro

Și chiar dacă nu lucrezi remote, în următoarea perioadă tot o să petreci din ce în ce mai mult timp acasă. Toamna este în toi, corect?

Home & Lifestyle cu Answear.ro

Cu mult entuziasm, vreau să vă anunț că Answear.ro are o nouă categorie de produse dedicate locuinței tale! O poți găsi pe https://answear.ro/d/home-lifestyle/femei! Acum, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să alegi produsele tale preferate, de care simți că ai nevoie și care te atrag, și să organizezi ambientul din interiorul casei! Doar imaginează-ți cât de plăcut este să-ți bei cafeaua în fiecare dimineață din cana ta preferată. Sau să petreci o seară minunată de Netflix&Chill (ori o sesiune intensivă de scris povești, în cazul meu) sub o pătură pufoasă și colorată!

Totodată, nu uita de ustensilele care îți pot face activitatea din bucătărie mai ușoară. Și nici de decorațiunile care îți măresc considerabil starea de spirit. Dacă ești o persoană care apreciază frumosul și stilul, atunci noua colecție este clar pentru tine!

preluată de pe answear.ro

Dar tu? Ce lucruri ai făcut până acum sau faci pentru a-ți transforma locuința într-un mediu ambiental și propice învățării, lucrului sau relaxării? Îți aștept răspunsul în secțiunea de comentarii! Toate cele bune!

Articol scris pentru Proba 1 a competiției SuperBlog 2022.

Un gând despre „Home & Lifestyle: legătura dintre ambientul locuinței și productivitate

Lasă un răspuns