Depozit Virtual: inovația din domeniul construcțiilor

Neața tuturor! Cu toate că, recunosc, nu le prea am cu domeniul construcțiilor, tot există legat de acest subiect două lucruri pe care le voi aprecia întotdeauna: lucrul bine făcut și ideile geniale de afaceri! Iar acum, după ce ai citit titlul și cele câteva cuvinte din introducere, poate că te întrebi ce este un Depozit Virtual și ce legătură are cu toate acestea. Ei bine…

Câteva cuvinte despre modul în care se construiește în țara noastră și nu numai.

Un lucru va fi întotdeauna clar: Domn’le, românu’ tre’ să fie proprietar! Deși nu pot spune că sunt 100% de acord cu afirmația aceasta, trebuie să recunoaștem că dorința de a avea propria locuință este scrisă în codul genetic al poporului nostru. Nu o spun eu, ci statisticile, având în vedere că suntem una dintre țările din UE cu cel mai mare număr de proprietari. Iar cine preferă viața la țară sau măcar ceva mai departe de centrul orașului va fi mereu orientat spre construcția propriei case.

Cum se construia cândva: „Las’ că merge și așa”

Nu spun că acesta este cazul tuturor. Însă locuind în zona rurală, am avut ocazia de a auzi 2-3 povești cel puțin îngrijorătoare despre construcția unor case acum câteva decenii. Vorbim aici despre niște timpuri în care materialele de construcții nu se găseau chiar pe toate drumurile iar prelucrarea acestora cu ustensilele corespunzătoare nu era accesibilă oricui.

În prezent, lucrurile arată de zeci de ori mai bine. Există echipe profesioniste și calificate de constructori, iar materiale găsești de toate felurile, bani să ai. Și totuși, ar mai rămâne doar o singură problemă la acest capitol. Faptul că nu întotdeauna găsești materialele dorite la cel mai apropiat depozit și trebuie să vizitezi cel puțin 3-4 magazine până să dai de ceea ce-ți trebuie și vrei cu adevărat. Iar acest lucru consumă extrem de mult timp, combustibil și nervi. Și atunci ce e de făcut?

Depozit Virtual: soluția tuturor problemelor

Depozit Virtual, un concept marca  https://vindem-ieftin.ro/, și-a propus să revoluționeze piața constucțiilor, punându-ți la dispoziție, într-un singur loc, toate materialele de care ai nevoie pentru construcția unei case de vis! Fără bătăi de cap și fără drumuri inutile! Cu doar câteva click-uri, obții tot ceea ce-ți trebuie, de la materiale pentru structură și fundație și până la acoperișuri! Vezi detalii!

În plus, prețurile sunt mult mai avantajoase, întrucât sunt eliminate costurile transporturilor de la fabrici la depozitele fizice și costurile de manipulare, depozitare, inventariere, pază și multe altele! Iar acest lucru va reprezenta în viitor un beneficiu enorm, mai ales având în vedere cât de mult au crescut prețurile la toate din cauza inflației.

Depozit Virtual: o oportunitate inedită de business!

Lăsând deoparte construcția locuințelor și mergând de partea cealaltă a baricadei, te-ai gândit vreodată la posibilitatea de a-ți deschide propriul depozit cu materiale de construcții? Știu, la prima vedere pare super dificil, întrucât ai nevoie de un spațiu voluminos, apoi mai sunt și costurile de transport, închirierea de camioane și motostivuitoare, costuri interne și asigurări și necesitatea inventarului. Și totuși, acum ai posibilitatea de a face acest lucru din doar câteva click-uri!

Pe scurt, ai posibilitatea de a-ți deschide o franciză 100% online. Și, sincer să fiu, dacă ar fi să-mi deschid o afacere cândva, în viitor, Depozit Virtual mi se pare una dintre cele mai rentabile idei pentru că:

  • este un business care poate fi administrat ușor, de oriunde, fiind necesare doar un laptop și conexiune la internet;
  • este o afacere rentabilă, întrucât materialele de construcții reprezintă genul acela de produse indispensabile, care vor fi mereu la mare căutare.

Așadar, dragi viitori proprietari de locuințe sau antreprenori aspiranți, aceasta este o oportunitate de neratat după părerea mea! Însă voi ce părere aveți despre acest concept? Vă aștept răspunsul în secțiunea de comentarii! Toate cele bune!

Articol scris pentru proba 4 a concursului SuperBlog 2022.

Un gând despre „Depozit Virtual: inovația din domeniul construcțiilor

Lasă un răspuns