Cadoul perfect: o sarcină simplă sau o misiune imposibilă?

Cadoul perfect: o sarcină simplă sau o misiune imposibilă?

Bun găsit, dragilor! Atunci când se apropie un eveniment important pentru cineva sau chiar ziua acestuia, suntem mereu bucuroși, nu-i așa? Însă vine momentul acela în care ți se strânge ușor stomacul de spaimă, întrucât nu știi ce să-i iei. La urma urmei, vrei ca darul pe care i-l oferi să fie unul special, unul care să-l facă să lăcrimeze de bucurie și care să arate ce norocos/norocoasă este să te aibă în viața sa. Pe scurt, trebuie să fie cadoul perfect! Sublim! Mirobolant!

Însă cum putem face în așa fel încât să alegem un astfel de cadou? Care sunt criteriile de care ar trebui să ținem cont atunci când căutăm idei de cadouri pentru bărați? Dar cadouri pentru femei? Din fericire, fratele vostru doctorand în făcut cadouri perfecte care să producă emoții și lacrimi de fericire este aici să vă ajute cu sfaturi practice în acest sens! So let’s do it, darlings!

Cadoul perfect poate fi ceva practic, un lucru care să aibă legărură cu pasiunile sărbătoritului

Spre exemplu, dacă este vorba despre o persoană organizată, îi poți lua un planner drăguț în care să-și noteze fiecare task. Sau un set de markere colorate pentru că, de ce nu, planningul este mult mai fun atunci când folosești culori. Dacă avem de-a dace cu un pasionat de tehnologie, un gadget futurist este cadoul perfect. Dacă e o persoană mereu activă, poți opta pentru un echipament sportiv. În fine, ai înțeles ideea. Vezi ce-i place acelei persoane și, în funcție de asta, oferă-i un dar care s-o ajute în activitatea sa.

Celebrul plic cu bani: bun, util, dar….

Atunci când ești în pană de idei, poate părea mult mai ușor să oferi doar bani. Practic, te-ai aranjat, pentru că sărbătoritul/sărbătorita își poate cumpăra orice vrea cu ei. Dar e o mică problemă aici. Plicul cu bani nu are încărcătura emoțională pe care ar trebui să o aibă un cadou. Hai, bine, niște vouchere sunt mult mai ok, treacă-meargă, mai ales dacă e vorba de un serviciu care îi place, cum ar fi un tuns, o manichiură sau ceva de genul. Dar plicul cu bani e mult prea basic, arată că nu prea ți-ai bătut capul cu căutările și ar trebui păstrat doar ca ultimă variantă, în situațiile în care nu ți-a ajuns timpul sau nu cunoști suficient de bine persoana pentru a-i face un cadou ca la carte.

Experiențele: ideale pentru a fi oferite drept cadouri

O altă variantă este ca, în loc să te concentrezi neapărat pe lucruri materiale, să alegi să-i cumperi celui drag o experiență pe care s-o țină minte întreaga viață. Poate fi o vacanță, un curs, un concert, o plimbare cu avionul, un salt cu parașuta, bungee jumping, scufundări sau orice îți mai trece acum prin minte. Într-adevăr, acest tip de cadou este ceva mai expensive, dar dacă ai un buget consistent și îți permiți, let’s go!

Uneori, cadoul perfect este mai aproape decât ne dăm seama

Din punctul meu de vedere, cadoul perfect este cel care îți poate declanșa o amintire plăcută. Având în vedere că omul este o ființă controlată, în mare parte, de emoții (mai ales de cele trăite în trecut), dacă tu reușești să găsești pentru sărbătorit/sărbătorită un cadu care să-i aducă aminte de o experiență frumoasă, poate chiar una pe care ați trăit-o împreună, then you won the jackpot!

Iar dacă darul mai este și unul inedit și trăznit, atunci e cu atât mai special! Cei de la mindblower.ro sunt gata să ne surprindă cu o întreagă varietate cadouri grozave și de impact! Doar uite aici posibile cadouri pentru bărbați! Sincer, mi-ar plăcea să primesc un Big Enter tasta antistres, pentru zilele în care sunt sufocat de deadline-uri. 🙂 Sau un Difuzor aromaterapie cu simulator de Flăcări pentru nopțile în care scriu!

Dar în fine, azi nu e despre mine și dorințele mele (ups!). Ci este despre voi, cei care căutați cadoul perfect pentru persoanele pe care le iubiți. Sper din tot sufletul că v-am putut ajuta în acest sens și că am dovedit că îmi merit doctoratul în făcut cadouri perfecte care să producă emoții și lacrimi de fericire!

Acum serios, cine vrea să-mi facă Tasta ENTER cadou de ziua mea?

Toate cele bune vă doresc!

Acest articol a fost scris pentru proba 5 a concursului SuperBlog 2022.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *