Motivat și gata de acțiune

Motivat și gata de acțiune

Salutare! Ție ți-a priit începutul noului an pentru a continua cu succes proiectele deja începute? În ceea ce mă privește, mă simt din ce în ce mai motivat și nu are legătură neapărat cu acel „New year, new me”, ci cu progresul pe care am reușit să-l fac de-a lungul timpului.

Scrisul – de la un vis la realitatea pe care o trăiesc acum

Am ajuns la concluzia că, atunci când faci lucrurile cu pasiune, nu ai cum să te simți obosit, stresat, demotivat și, cel mai important, nu ai cum să eșuezi. Recunosc, au fost multe momente în care am fost pe cale să renunț la scris. Și totuși nu am făcut-o, ci m-am impulsionat mai departe, gândindu-mă că, dacă aș fi făcut asta, ar fi însemnat că tot efortul meu de până atunci ar fi fost degeaba. Așa că am continuat cu și mai multă îndârjire și pasiune. Ce a urmat după aceea?

Ei bine, am reușit să public și să-mi văd visul transformat în realitate. Am reușit să-mi pun blogul la punct și să-l duc la nivelul pe care mi-l doream. Am devenit mai apoi copywriter și lucrez în continuare ceea ce-mi place. Acum 5 ani, mi-am propus să fac din scris un stil de viață, iar în prezent, pot spune că am fost motivat și am reușit cu succes să-mi ating obiectivul.

Care este acel lucru care te face pe tine să te simți motivat?

That’s my story. Iar ceea ce vreau să-ți transmit ție este cât de important este să găsești acel lucru care să-ți placă atât de mult încât să te trezești dimineața cu zâmbetul pe buze și gata de treabă, să-ți dea poftă de viață și să scoată din tine tot ce-i mai bun.

Chiar dacă mintea mea încearcă uneori să mă mai saboteze cu anumite gânduri negative, care nu sunt altceva decât rezidurile unor experiențe mai puțin plăcute din trecut, știu ce am de făcut pentru a-mi îmbunătăți starea. Și mai știu că mai am atât de multe lucruri mișto de realizat încât nu-mi permit să mai pierd nicio secundă, gândindu-mă la ce ar putea merge prost.

Anul acesta, sunt motivat și mi-am propus să fiu the master of my life. Și știu că nimic nu o să mă oprească din a-mi atinge toate obiectivele.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *