Despre cum „Gânduri și Opinii” era să dispară…

Despre cum „Gânduri și Opinii” era să dispară…

Salutare tuturor!

Da, știu, sunt conștient că pe acest blog a cam început să se pună praful. Doar că ultimele săptămâni au reprezentat o perioadă foarte grea pentru mine, iar acest lucru m-a secat de energie și m-a împiedicat să scriu. Of, când mă gândesc că nu am pus doar site-ul pe pauză, ci  și continuarea pentru „Cartea de vrăji”.

În fine, hai să vă spun cum tocmai era să pun capăt acestui minunat proiect (la blog mă refer). S-a întâmplat chiar azi. În ciuda stresului și oboselii din ultimul timp, m-am trezit cu dorința de a scrie ceva nou (plus că această activitate are capacitatea de a-mi face bine și de a mă detensiona). Intru pe WordPress, iar lucrurile par să meargă bine. Însă înainte să încep a scrie, am încercat să accesez adresa blogului și am avut parte de surpriza vieții mele: blogul îmi fusese dezactivat! Cauza? Ei bine, atunci când am am făcut upgrade de la Plan Free la Plan Personal, am primit un e-mail pe care l-am ignorat inițial. Însă simplul fapt că nu am răspuns la acel e-mail a dus la suspendarea domeniului pe care tocmai îl cumpărasem.

Am încercat reconfirmarea e-mailului, însă nu a mers. I-am contactat și pe cei de la WordPress, însă nu m-au ajutat prea mult (sau poate că nu am fost eu în stare să le ofer detaliile necesare ca să mă poată ajuta). Am încercat tot ce mi-a venit în minte: am golit istoricul și memoria cache a browserului, am intrat de pe mod incognito, am resetat tema, însă degeaba.

 

Din fericire, reconfirmarea e-mailului a avut un efect întârziat, astfel că, peste câteva ore, site-ul și-a revenit.

Și totuși, dacă „Gânduri și Opinii” ar fi rămas în starea de moarte cerebrală în care a fost până acum câteva momente, cred că aș fi înnebunit. Cred că aș fi lăsat-o baltă de tot, aș fi cedat psihic, mi-aș fi șters atât site-ul, cât și ultima mea urmă de prezență online și aș fi încercat să uit că am avut blog în ultimii trei ani. Desigur, aș fi avut varianta de a face backup întregului conținut și de a-l posta pe un blog nou. Însă recunosc, n-aș fi avut în veci puterea de a o lua de la capăt. Pentru că știu prin câte greutăți și obstacole am trecut ca să ajung în acest punct. E ca și cum te-ai chinui timp de trei ani să înveți o limbă străină, apoi brusc, ai uita totul, ceea ce înseamnă că progresul tău s-ar pierde și ar trebui să o iei de la zero. Ai mai fi dispus să începi să înveți din nou acea limbă cu același entuziasm?

Momentan, încerc să alung negativismul și starea de șoc prin care am trecut în această dimineață. Mă bucur mult că acest blog încă există și că pot scrie în continuare pe el. De asemenea, vă mulțumesc din suflet, căci fără voi nu aș fi ajuns până aici.

Noi ne revedem data viitoare, iar dacă nu mai reușesc să postez până la Crăciun, vă urez de pe acum Sărbători Fericite!

Toate cele bune!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *