Hai să începem o colaborare
vintage typewriter with hot coffee cup on the color background

În perioada în care Internetul este precum o a doua realitate în care trăim, reclama din online este cheia promovării eficiente a unei afaceri. Conținutul este rege în acest sens, motiv pentru care Morning Light Agency este gata să-ți ofere serviciile de Content Writing de care ai nevoie.

Despre mine și experiența mea

Numele meu este Costin Neață. Sunt student la Comunicare și Relații Publice (în cadrul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării), copywriter, autor a 5 romane și blogger.

În iulie 2021, mi-am început cariera de copywriter. În acest timp, am scris texte de social media pentru  businessuri din mai multe domenii, cum ar fi cofetării, restaurante, clinici dentare, saloane de înfrumusețare, proiecte de investiții, pagini ale persoanelor publice, crypto și multe altele.

Iar după toată experiența acumulată, sunt gata să te ajut să-ți crești vizibilitatea în mediul online, cu ajutorul următoarelor servicii:

Servicii

Articole de blog

 • foarte importante pentru indexarea site-ului tău în motoarele de căutare și pentru poziționarea acestuia cât mai sus în prima pagină Google.

Articole optimizate SEO ce vor apărea pe alte site-uri

 • o componentă vitală pentru popularitatea site-ului în motoarele de căutare, deoarece, pe măsură ce afacerea ta este menționată de mai multe ori, devine din ce în ce mai valoroasă pentru Google. 

Social Media Marketing

 • un instrument extrem de valoros pentru a atrage potențiali clienți interesați de serviciile și produsele tale.

Advertoriale pe blogul meu

 • costinneata.com este un domeniu cu vechime de peste 2 ani și jumătate vechime și un domain authority (DA) de 5, bine indexat în motoarele de căutare, iar un advertorial pe blogul meu te poate ajuta să-ți crești site-ul.

Redactare prezentări

 • informația bine documentată și maniera în care este prezentată sunt două componente extrem de importante în conceperea unei prezentări, de care sunt gata să mă ocup.

Redactare Landing Pages

 • este pagina din site care prezintă în detaliu serviciul pe care îl oferi și care are rolul de a converti utilizatorii interesați în clienți.

Ghost Writing

 • ai o idee genială de carte, dar scrisul nu este punctul tău forte? Sunt pregătit să o scriu pentru tine și să scoți la lumină ideile pe care îți dorești să le transmiți lumii. 

Motive pentru care să alegi să colaborezi cu Morning Light Agency:

 • beneficiezi de servicii prestate cu profesionalism, 
 • materialele îți sunt livrate în timp util,
 • proiectele sunt realizate în funcție de cerințele și nevoile afacerii tale.

Pe larg despre experiența mea

Primii pași în acest domeniu i-am făcut în 2017, atunci când am deschis blogul „Gânduri și Opinii”, actualul „Costin Neață Author”. De-a lungul timpului, am participat la concursuri de tipul SuperBlog, în cadrul cărora am învățat despre content marketing și cum se scrie un advertorial. 

Mi-am dat seama că vreau să lucrez în advertising prin 2019, moment din care am început să mă documentez din ce în ce mai mult despre acest domeniu, despre ce înseamnă să fii copywriter și care sunt tehnicile de scriere prin care reușești să vinzi un produs, un serviciu sau o idee. 

În 2020 am avut ocazia pentru prima dată să-mi pun în aplicare cunoștințele atunci când am început să fac voluntariat pentru Asociația Sufleterra, un ONG aflat la început de drum în acea perioadă. Am contribuit la crearea unei voci și răspândirea acesteia în social media prin postări și articole și sunt mândru că am contribuit la succesul acestui proiect. 

Am lucrat pentru prima dată într-o agenție de publicitate în 2021, la finalul clasei a XI-a, ocazie care mi-a prins bine pentru a-mi cimenta cunoștințele și a mă familiariza cu o multitudine de domenii, precum dezvoltarea personală, food, fashion, imobiliare, medical services, crypto, asigurări și multe altele. 

În prezent, continui să lucrez pe poziția de Copywriter și Content Writer și, în paralel, am pornit Morning Light, un proiect tare drag mie prin care îmi doresc să te ajut să crești în online.

Clienți

Corina PetreCe Fit

 • postări în social media
 • campanii de ADS

Asociația Sufleterra

 • articole de blog
 • postări în social media

Moon Glow Stationery

 • advertorial pe costinneata.com

Moments of peace

 • advertorial pe costinneata.com