Anunț 12 ianuarie 2019

Anunț 12 ianuarie 2019

URGENT!

Prin acest articol, vreau să anunț o dispariție de maximă importanță. Am pierdut ceva foarte important și fără de care nu știu dacă mai pot rezista mult. Despre ce este vorba? Ei bine, lucrurile pe care le-am pierdut sunt entuziasmul și inspirația.

Ultima dată când le-am văzut? Păi… ziua e cam incertă. Știu că era pe la începutul lunii ianuarie… da, așa era! Noul an se anunța plin de noi obiective (țin minte că am făcut și un articol despre asta), foarte mult entuziasm (îl puteam simți în aer) și așteptam ca reușitele să vină una după alta, apoi… apoi… apoi PUF! Totul s-a transformat într-o monotonie totală. Și nici până acum nu am reușit să-mi revin. Având în vedere că au trecut mai mult de 24 de ore de la dispariție, autoritățile ar trebui să se autosesizeze. Zic și eu.

Cum arătau la momentul dispariției? Sunt două lucruri abstracte, n-am eu de unde să știu. E ca și cum v-aș întreba pe voi cum arată fericirea.

Posibile locuri în care s-ar putea afla? Habar n-am, dracu’ știe pe unde-or fi…

Alte indicii? Meh…

Dacă, din întâmplare, dați peste aceste două lucruri pe care mă chinui de zile întregi să le găsesc, vă rog din tot suflețelul să mi le înapoiați cât de repede posibil. Cel care mi le va aduce intacte va primi ca recompensă…. nu știu, decideți voi.

Iertați-mi aberațiile. Trec printr-un blocaj urât. În cele din urmă, voi găsi ceea ce am pierdut.

Pe data viitoare!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *