Ce am mai făcut în ultima perioadă…

Ce am mai făcut în ultima perioadă…

Hello, dragilor!

Stau și mă întreb când oare am ajuns deja în luna martie. Pe bune! Se întâmplă ceva dubios cu timpul sau mi se pare doar mie?

Anyway, bucuria mea cea mai mare este că lunile astea nu au trecut degeaba. Până acum, 2024 a decurs cum nu se putea mai bine pentru mine. Mă rog, întotdeauna se poate mai bine, dar asta e altă poveste.

Ce am mai făcut în ultima perioadă? Ei bine, pe lângă încheierea colaborării despre care știți deja, am două vești foarte mari.

Seria „Secretele ascunse ale Temprigonului” este din nou disponibilă pentru comandă, de această dată pe platforma BookForge.ro, un proiect nou și super mișto din care mă bucur super mult să fac parte. În cazul în care nu ați apucat încă să intrați în posesia cărților, vă invit cu drag să le comandați de aici.

Iar cea de-a doua veste bună are legătură cu „Șoaptele morții”, primul volum al Seriei „Viv’Inferum”. Acesta va fi republicat la Editura Datagroup, cărieia țin să-i mulțumesc pentru această oportunitate. Am descoperit aici o echipă profi, plină de oameni faini, alături de care sunt fericit să mă aflu.

Cartea va fi disponibilă în curând pe site. Lansarea va avea loc la Bookfest Timișoara în perioada 20-24 martie. Aiii, abia aștept!

PS: Sper că ați observat că am refăcut iarăși blogul. Pentru a doua oară pe anul ăsta. Și pentru ultima dată (sper). Încă mai am mult de lucru pe aici.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *