Bookfest București 2024 – Lansarea Viv’Infernum

Bookfest București 2024 – Lansarea Viv’Infernum

Salutare, dragilor!

A trecut ceva timp de când n-am mai postat pe-aici. Am fost prins cu treabă multă și proiecte tari. Momentan, lucrez cu spor la volumul al doilea al seriei „Viv’Infernum”. Dar până atunci, vreau să vă împărtășesc gândurile mele legate de Bookfest București 2024, pentru că tocmai ce am lansat primul volum, „Șoaptele morții”.

A fost primul târg de carte la care am participat de dimineața până seara, în fiecare zi. M-am bucurat din plin de fiecare clipă, de fiecare interacțiune cu oamenii și – bineînțeles – de mirosul de carte nouă, care inunda fiecare stand.

De când se tot vehiculează faptul că lumea nu mai citește, e de-a dreptul împlinitor să vezi cât de mulți oameni vin la târgurile de carte, mai ales tineri, și pleacă fericiți cu plasele pline. Piața românească de carte este departe de a fi una perfectă, însă mă bucur să o văd crescând câte puțin pe zi ce trece datorită lor.

Una peste alta, le mulțumesc mult colegilor și prietenilor de la Editurile Datagroup și BookForge pentru tot sprijinul acordat și pentru timpul de calitate petrecut împreună. Sunt fericit că avem ocazia să creștem împreună ca autori.

*

Te invit cu drag să arunci un ochi peste cărțile mele.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *