SuperBlog, I’m back!

SuperBlog, I’m back!

Hello everyone! Până acum o lună, nu credeam că voi mai participa la SuperBlog. Dar culmea, cele mai inspirate decizii le iau pe ultima sută de metri, așa că iată-mă din nou în competiție!

Pe scurt, despre parcursul meu în cadrul competiției SuperBlog

Primul contact cu SuperBlog l-am avut prin 2017, când mă aflam la începuturile mele blogosferice. Scriam de abia 6 luni și am aflat întâmplător de concurs, pe unul dintre grupurile de Facebook. Nu aveam nici cea mai mică idee cu ce se mănâncă competiția asta, motiv pentru care am și renunțat destul de repede, dezamăgit de punctajele mici.

Însă dorința de a încerca din nou m-a împins să particip și la Spring SuperBlog 2018. A fost o ediție genială și am scris cu drag pentru fiecare probă! Tocmai ce prinsesem gustul, când am fost nevoit să stau pe bară următoarele două ediții din cauza schimbării limitei de vârstă. Dar despre asta am vorbit deja în acest articol.

M-am întors în forță în SuperBlog 2019, ediție pe care am savurat-o din plin și am trăit deadline-urile la intensitate maximă. Cine obișnuia să-ți posteze articolele la 23:58 știe despre ce vorbesc. Apoi a venit pandemia, au venit restricțiile, lockdown-ul și școala online. Și mi-am zis „Gata, Spring SuperBlog 2020 este al meu! De data aceasta am timp și vreau să mă dedic în totalitate”. Dar ce să vezi… Vârsta de participare a crescut de la 16 la 18 (GDPR-ul vieții, bată-l vina). Vechea poveste s-a repetat și am mai stat pe bară încă trei ediții, la care se mai adaugă încă două din perioada în care am avut BAC-ul.

Bun, iar acum, după această luuungă introducere cu privire la cele două participări ale mele în decursul a 5 ani de activitate blogosferică, vreau să anunț oficial că voi participa la SuperBlog 2022! Și sunt gata să dau tot ce am mai bun!

SuperBlog

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *