Editura UP: Mini-târg de carte (20-21 iunie)

Salutare tuturor!

Fără să mai fac alte introduceri, am un anunț minunat de făcut.

Pentru acest weekend (20-21 iunie), Editura UP a pregătit o mare surpriză, anume organizarea unui mini-târg de carte, în cadrul căruia veți putea beneficia de reduceri, veți putea asista la prezentările titlurilor recent apărute și veți avea parte de sesiuni de autografe din partea autorilor.

Sincer, după toată perioada de izolare, abia aștept să iau parte la un eveniment de acest gen, mai ales că este primul în care particip în calitate de autor. 🙂

Târgul de carte va avea loc într-una dintre cele mai vesele librării din București, anume FOX’S BOOK CAFE, locul perfect în care puteți savura o cafea delicioasă alături de cartea voastră preferată. (Calea Serban Vodă nr 191 sector 4 București)

Voi fi și eu prezent, în ambele zile, începând cu ora 12:00. În cazul în care sunteți interesați să cumpărați „Cartea de vrăji” cu autograf din partea autorului (adică eu, bineînțeles 🙂 ) și să ne întâlnim față în față, aștept cu mare drag să ne vedem acolo.

Toate cele bune!

PS: Întâlnirea din weekend-ul acesta va avea loc pe terasa librăriei, așa că vom respecta regulile de distanțare socială.

Lasă un răspuns