Anul 2020 pentru mine

Anul 2020 pentru mine

Cred că suntem de părere cu toții că 2020 a fost unul dintre cei mai ciudați ani de până acum. Dar deja sunt sătul de c0vidul lu’ pește, așa că m-am gândit să fac o retrospectivă personală, așa cum am făcut în fiecare an.

Poate o să sune puțin egoist ținând cont de situația actuală, dar 2020 a fost cel mai bun an din viața mea. Pur și simplu, lucrurile au ieșit așa cum îmi doream, de parcă planetele s-ar fi aliniat în sfârșit în favoarea mea.

Am avut suișuri, dar și coborâșuri (fără de care nu aș fi fost capabil să apreciez lucrurile bune care mi s-au întâmplat). Viața este un adevărat carusel, iar gândurile ne oferă posibilitatea de a simți acest lucru. Cu bune și cu rele. Dar mai mult cu bune.

În 2020 am simțit că trăiesc, că perseverez, că fac ceva cu viața mea. Am reușit în sfârșit să-mi îndeplinesc un vis pe care îl aveam de foarte mult timp, iar acum mă străduiesc să-l hrănesc zilnic și să-l fac să crească.

Mi-am demonstrat că pot face față dificultăților și că pot realiza tot ce îmi propun. Iar în felul acesta, am căpătat o grămadă de încredere în mine. Am învățat foarte multe lucruri și am interacționat cu oameni care m-au ajutat să devin o versiune mai bună a mea.

Am devenit mai hotărât și am reușit în sfârșit să iau decizii mai bune pentru mine, care să mă facă fericit și datorită cărora să mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze.

Am încercat, de asemenea, să nu mă mai stresez atât de mult și, în același timp, am încercat să trăiesc din plin fiecare clipă. Logic că au existat și zile în care nu am făcut absolut nimic și este perfect normal să existe. Consider că este perfect ok dacă nu realizăm dintr-o dată tot ce ne-am propus și că lucrurile durabile se realizează în pași mici și siguri.

Anul 2020 a reprezentat perioada în care am reușit să am suficientă răbdare, să discut mai mult cu mine însumi, să-mi dau seama cum mi-ar plăcea să arate viața mea, ce mi-aș fi dorit să fac altfel în trecut, cum mi-aș dori să arate viața mea în viitorul apropiat și ce ar trebui să fac ca să ajung în acel punct.

Într-un fel, 2020 a fost anul în care am făcut un pact cu sentimentul de satisfacție interioară. Și îmi doresc din tot sufletul să mențin acest pact cât mai mult timp de acum în colo.

Și da, pot spune cu mâna pe inimă că 2020 chiar a fost anul meu.

Vă doresc tuturor un An Nou fericit și plin de împliniri! La mulți ani!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *