O lună de la publicarea romanului „Cartea de vrăji”. Gânduri din această perioadă

O lună de la publicarea romanului „Cartea de vrăji”. Gânduri din această perioadă

Salutare tuturor și bine ați revenit pe blog. A trecut aproximativ o lună de la publicarea romanului „Cartea de vrăji” și vreo două luni și jumătate de când am devenit membru al Editurii UP. Iar în acest timp s-au întâmplat foarte multe lucruri cu care mă mândresc și față de care sunt extrem de recunoscător. Emoții, nerăbdare, bucurie, lacrimi, am trecut, pe rând, prin fiecare. Dar hai să începem cu începutul.

Răspunsul pozitiv al editurii

Imaginează-ți că ești acasă și ai parte de o seară obișnuită și plictisitoare. Brusc, primești minunata, uimitoarea, nemaipomenita veste că romanul tău a fost acceptat. Respirația ți se taie, pulsul îți crește și simți nevoia imediată de a țopăi de fericire timp de câteva ore. 🙂 Cel puțin ăsta a fost cazul meu, după ce am realizat că, după zeci de nopți nedormite, sute de ore de muncă și nenumărate lupte seculare, „Cartea de vrăji” va prinde, în sfârșit, lumina zile.

Pregătirea cărții pentru publicare

Pe măsură ce colaborezi cu editorul, o să simți cum visul tău începe să prindă contur, de la editare și corectare până la copertă și interior. Pentru mine, cam aceasta a fost perioada în care nerăbdarea începea să se instaleze și abia așteptam să intru în contact cu forma finală a cărții.

Intrarea în contact cu forma fizică a cărții

Acesta a fost momentul pentru primele lacrimi de fericire. În momentul în care vezi rezultatul, îți dai seama că totul este cu adevărat real. Simți nevoia să o atingi ușor, apoi să o iei în ambele mâini, să o întorci pe toate părțile, să o răsfoiești, să tragi adânc aer pe nări pentru a-i simți mirosul, doar ca să te convingi că nu este doar un vis frumos din care urmează să te trezești.

Primele precomenzi, primele autografe

Recunosc, m-am simțit ca și cum aș fi învățat să scriu pentru prima dată. Pixul îmi tremura incontrolabil în mână și am stat o jumătate de oră până să-mi fac curajul să dau primul autograf. Apoi m-am obișnuit cu senzația și nu mă mai săturam de semnat 🙂

Primele impresii ale cititorilor

Feedback-ul a fost unul de-a dreptul îmbucurător, lucru ce m-a făcut extrem de fericit și continuă să mă facă în continuare. Am primit mesaje de la oameni ce spun că au avut o părere foarte bună despre carte și că au citit-o dintr-un foc, fără să o mai lase din mână (Deja sunt întrebat când va apărea următorul volum 🙂 ). Au început să apară și primele recenzii (DivaHair.ro, A drop of inspiration, Idei la întâmplare).

Primele evenimente

Momentan, încă nu am apucat prea multe târguri de carte, cu excepția mini-târgului de carte organizat de Editura UP, care a avut loc la FOX’S BOOK CAFE și despre care v-am povestit în acest articol. Pe scurt, este un sentiment de-a dreptul împlinitor să poți face schimb de impresii cu ceilalți scriitori și să intri în contact cu cititorii.

Cam acestea au fost etapele prin care am trecut până acum și pe care îmi doresc pe cât posibil să mi le amintesc în detaliu, deoarece a fost o perioadă extrem de specială pentru mine și abia aștept să văd ce-mi rezervă viitorul. Mulțumesc încă o dată Editurii UP pentru profesionalismul și căldura oferite în decursul colaborării!

Dacă sunteți interesați, „Cartea de vrăji” poate fi comandată de pe site-ul editurii.

Toate cele bune!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *