Foamea de întuneric („Despre magie și alte secrete”, #3)

Salutare tuturor și bine ați revenit!

Am deosebita plăcere de a vă anunța faptul că volumul 3 al Seriei „Despre magie și alte secrete” este disponibil la Editura UP, alături de primele două.

Întreaga iarnă mi-am petrecut-o alături de acest manuscris. Am petrecut împreună nopți albe și am trecut prin zeci de „conflicte”. A fost un proiect dificil (cel mai complex de până acum) însă mă bucur din tot sufletul că s-a materializat în sfârșit.

Sinopsis

Influența maleficului Chao-Tenebris a fost eradicată definitiv, iar creaturile întunericului sunt pe cale de dispariție, ceea ce reprezintă un motiv de bucurie pentru OVP și, totodată, un nou început pentru omenire. Dar în momentul în care explozii energetice încep să apară din neant, tinerii vânători știu că misiunea lor nu a luat sfârșit. Aflați la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, aceștia sunt prinși într-un război milenar, într-o lume despre care știu mult prea puține și pe care o credeau dispărută. Planeta se cutremură din temelii, iar totul pare să se dezintegreze cât ai clipi.

Misiuni sinucigașe și lupte sângeroase, dezbinări și sentimente ascunse, trădări și alianțe secrete.

Oare vor reuși eroii noștri să le facă față cu bine sau vor fi înghițiți de întuneric?

Într-o lume nimicită de Haos, nimeni nu e ceea ce pare a fi…

Întreaga serie poate fi comandată aici.

Lasă un răspuns