Ready for 2023?

Ready for 2023?

Salutare dragilor, și sper mult că ați teminat 2022 exact așa cum vă doreați.

Făceam zilele trecute curat prin notițele și agendele vechi și am dat și peste obiectivele pe care mi le setasem pentru 2022. Am râs, n-am de ce să mint. Dar m-am și bucurat. Știți de ce? Pentru că, pe majoritatea dintre ele, am reușit să le transform în realitate. And that’s my biggest flex.

Un an (ne)bun din mai multe puncte de vedere

2022 a fost un an de foc pentru mine. Ultimul an de liceu, bacul, admiterea la facultate, toate acestea în timp ce jonglam cu jobul și lansam ultimul volum al Seriei „Despre magie și alte secrete”. Iar într-un final, toate au decurs perfect.

A fost și anul în care am crezut că o iau razna. Glumesc. Parțial. Am avut parte de momente geniale, dar și de momente în care simțeam că înnebunesc. Îmi doream să excelez în toate și, în același timp, simțeam că aș putea claca în orice moment. Știam ce îmi doream și, totuși, eram incapabil să iau unele decizii. Dar cred că tocmai datorită faptului că știam deja înctro voiam să ajung am reușit să le rezolv cu bine pe toate. Procesul poate să fie o nebunie câteodată, dar rezultatele merită din plin tot efortul.

Nu perfect, dar constructiv

2022 n-a fost nici pe departe un an perfect, dar a fost fix ce trebuie, cu bune și rele, pentru că mi-a oferit experiențele și lecțiile de care aveam nevoie pentru a evolua mai mult decât am făcut-o vreodată. Doar știți cum se spune, nu primim mereu ceea ce ne dorim, ci ceea ce avem necoie. Iar în momentul de față, dacă aș putea să mă întorc în timp, nu aș schimba absolut nimic.

Îmi doresc să fac din 2023 cel mai tare an de până acum

New year, new me, cum ar spune toată lumea în perioada asta. Însă eu am rămas același, doar că mai motivat, mai entuziast, mai disciplinat și cu toate temele făcute. Because I want to succeed.

Dar mai presus de toate, vreau să acționez cu mai mult curaj, să pun suflet în tot ceea ce fac și să mă bucur din plin de fiecare experiență.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *