Bookfest 2022: Am lansat „Timpul luminii”

Bookfest 2022: Am lansat „Timpul luminii”

Hello everyone!

După cum bine știți, în perioada 1-5 iunie a avut loc Bookfest, după mai bine de 2 ani de pauză. Iar anul acesta, am avut ocazia să particip în calitate de autor, ceea ce a fost o bucurie imensă pentru mine! Pe 4 iunie am lansat „Timpul luminii”, al patrulea și ultimul volum al Seriei „Despre magie și alte secrete”. O poveste extrem de dragă mie, pe care am vrut de foarte mulți ani s-o scriu, iar acum a căpătat, în sfârșit, contur.

Dar să revenim la eveniment. Tot ce pot să spun este că au fost niște clipe absolut speciale, m-am revăzut cu oameni dragi și am avut ocazia să cunosc o grămadă de persoane minunate. Printre multe altele, lectura are și abilitatea asta magică de a uni oamenii!

Vreau să mulțumesc din suflet Editurii UP, care a organizat totul cu atât de multă pasiune, tuturor celor care au fost prezenți și au venit să mă susțină și tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune!

Cât despre serie în sine, nu pot spune că sunt nostalgic din cauza faptului că a ajuns la final. De fapt, mă simt super împlinit, fericit și mândru de faptul că am ajuns în acest punct!

https://www.facebook.com/108160630877236/posts/581153850244576/?app=fbl

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *