Atragi ceea ce ești

Atragi ceea ce ești

Atragi ceea ce ești. Dap, exact. Un lucru pe care am reușit să-l înțeleg numai după foarte mult timp este că atragem fix ceea ce suntem. Și mai ales ceea ce gândim. Știu, poate suna clișeic. În teorie, este ușor să faci o afirmație de genul. Mai greu e cu practica.

Dar știi cum e când te enervează foarte tare o situație. Parcă pur și simplu începi să ai de a face cu ea din ce în ce mai des. Și asta nu pentru că ai fi tu ghinionist. Se întâmplă pentru că alegi să dai atenție doar lucrurilor rele din viața de zi cu zi. Așa că nu mai bine te concentrezi pe chestiile mișto și frumoase?

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4712663118076735 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Legea atracției nu e doar o idee fancy, superficială și frumos împachetată, ci este ceva real! Atragi ceea ce ești!

Funcționăm exact ca niște magneți și atragem fix lucrurile cărora le dăm cea mai multă atenție. Normal că o să sari dintr-o situație nașpa în alta atunci când ești pesimist, ignori partea plină a paharului și te plângi mereu că ești nedreptățit de către Univers.

Atragi ceea ce ești. Deci primul pas ar fi să te schimbi și să te concentrezi mai întâi pe lucrurile bune pe care ai reușit să le realizezi. Apoi pe cele pe care ți le dorești în viitorul apropiat. După care lasă, pur și simplu, ranchiuna, pesimismul și fricile deoparte și înconjoară-te pe cât posibil de energie pozitivă, de vibe-uri de calitate și de lucruri care te mențin motivat.

Oricât de mult ai crede că te afectează factorii externi, adevărul este că, de cele mai multe ori, totul pleacă din propriul mindest.

Am văzut zilele astea o idee super interesantă pe social media și vreau să o las și aici. Mintea umană funcționează ca un radio și este de datoria ta să-ți setezi frecvențele (ca atunci când, spre exemplu, vrei să asculți genul de muzică preferat, setezi dispozitivul la postul potrivit, iar mai departe lași piesele să se deruleze una după alta și să te suprindă). Așa că, dacă vrei ca în viața ta să fi surprins de lucruri frumoase, iar creierul tău să fie capabil să găsească rapid soluții pentru problemele cu care te confrunți, atunci setează-ți frecvența mindsetului la un nivel cât mai înalt de pozitivitate!

Sună drăguț, nu-i așa?

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *