O nouă carte în curs de apariție

O nouă carte în curs de apariție

Dragilor, momentul cel mare a sosit în sfârșit. De peste 1 an și jumătate lucrez la povestea aceasta și mă bucur din tot sufletul să vă anunț că va ieși, în sfârșit, la lumină.

Am tot vorbit despre ea fie pe pagina de Facebook sau am dat mici indicii pe Instagram Story. Este un proiect foarte special pentru mine, pentru că este complet diferit față de ceea ce am scris până acum și pot spune că mi-am ieșit destul de mult din zona de confort.

Am scris-o cu foarte mult entuziasm (entuziasmul tipic pentru un dark fantasy ), iar acum sunt și mai entuziasmat să anunț că a ajuns la final.

Fără să o mai lungesc prea mult, vă las aici sinopsisul și coperta cărții „Șoaptele morții”, primul volum al seriei „Viv’Infernum”. Rămâneți cu ochii pe paginile mele de social media și pe blog pentru a fi la curent cu data apariției.

După o misiune încheiată cu succes, Anastasia R. și acoliții săi decis să ia o pauză pentru a-și regândi strategia și se retrag în Timișoara, unul dintre orașele de reședință ale vivinfernilor, bestiile mâncătoare de suflete create de Simon Devorádor cu peste jumătate de mileniu în urmă.

Însă aici, ea găsește exact ceea ce-i trebuie pentru a obține puterea de care ar avea nevoie ca să-și recucerească imperiul pe care l-a pierdut la finalul Primului Război Mondial.

Luca Dobrescu duce o viață aparent normală în Timișoara, fiind un tânăr absolvent de liceu cu un viitor strălucit în față, însă cu un trecut chinuitor, un întreg clan ce dorește să-l reducă la tăcere și o devoratoare ce vrea să-l folosească în scopuri proprii.

Oare va reuși Luca să-i bage în închisoare pe cei ce i-au ucis părinții și, în același timp, să reziste farmecelor enigmaticei Sia cu origini nobile?

Întrebări vechi de sute de ani își găsesc răspunsul, dar în loc să facă lumină în poveste, încâlcesc noi mistere, crime, sacrificii și – poate – iubiri letale…

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *