Bookfest 2023: Am lansat „Șoaptele Morții”, primul volum al seriei „Viv’Infernum”

Bookfest 2023: Am lansat „Șoaptele Morții”, primul volum al seriei „Viv’Infernum”

Salutare, dragilor! După un bookfest cu adevărat reușit, mă bucur din tot sufletul să revin aici, pe blog, cu poze, impresii și gânduri de la cea mai recentă lansare a mea.

Seria „Viv’Infernum” este un proiect extrem de drag mie. Nu se aseamănă cu nimic din ceea ce am publicat până acum. Este prima dată când scriu dark fantasy și tot ce pot să spun este că mi-am plăcut extrem de tare. Ah, și mi se pare amuzant când cei care mă cunosc fac ochii mari și spun că par mult prea inocent pentru un astfel de gen literar.

De doi ani scriu la primul volum și am trăit din plin fiecare scenă, fiecare dialog și fiecare pagină. Abia aștept să-i cunoașteți pe noii protagoniști, dar mai ales pe Sia, care are o poveste de viață inspirată din realitate, de care s-ar putea să fi auzit.

Dar să revenim la eveniment. Tot ce pot să spun este că au fost niște clipe absolut speciale, m-am revăzut cu oameni dragi și am avut ocazia să cunosc persoane geniale. Vreau să mulțumesc mult Editurii UP, care, la fel ca întotdeuna, a organizat totul cu multă pasiune.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți și au venit să mă susțină și tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune!

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *