Apreciază-te

Apreciază-te

Salutare și bine ați revenit!

Ce-i drept, postez din ce în ce mai rar aici. Trec din nou printr-o perioadă destul de aglomerată, dar e de bine. Sunt prins în mai multe proiecte pe care pur și simplu le ador și abia aștept să le iau pe rând și să încep să vă povestesc mai multe despre ele.

Dar atunci când nu sunt entuziasmat până peste cap, recunosc că mai am anumite sătri proaste, rămase de pe vremea când obișnuiam să mă cred inferior față de ceilalți, să mă desconsider și să mă critic constant.

Însă destul de recent, mi-am dat în sfârșit seama că n-are niciun sens să mă comport așa cu mine însumi. Nu după tot ceea ce am reușit să realizez până acum și toate lucrurile mișto pe care le fac în fiecare zi.

„Apreciază-te!” – mi-am spus

Am stat un pic și mi-am amintit de Costin cel de la 15 ani, care își dorea din tot sufletul să aibă viața și realizările pe care le am acum. Și îmi dau din ce în ce mai mult seama că băiatul ăla de 15 ani cu visuri mari este foarte mândru de versiunea lui de la 20 de ani.

Ceea ce vreau să transmit este un îndemn la self love. Fii mândru de cine ești, apreciază-te la adevărata ta valoare și nu da voie nimănui (nici măcar ție) să-ți spună că nu ești suficient de bun.


Toate cărțile mele pot fi comandate de pe site-ul Editurii UP.

Îți plac postările? Te invit să te abonezi la newsletter. :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *